måndag 2 december 2013

Torrboll

Kombinationen stormig blåst och lite mer kyla har fått min hud att balla ur helt igen, jag är så torr att jag precis smorde in hela ansiktet med försvarets hudsalva utan att ens bli lite blank av den. Slurp sa det bara. Nån som sitter inne på värsta tipset på ansiktskräm för riktiga torrisar som kan ta mig genom vintern? Helst inget jätteparfymerat eller med ett kilopris strax över guldnivå.

8 kommentarer:

Linn sa...

Du kommer tro att jag är helt galen, men det är jag inte. Helosan. Vanlig jävla blå tub från apoteket.

Omomigen sa...

Faktum är att jag precis drog på ett lager helosan från apotekslådan på jobbet. OVANPÅ salvan. Den försvann också. Men tror du inte jag kommer få värsta tonårsutbrottet av finnar av Helosan efter ett tag?

Linn sa...

Nej, men det är ju det man inte får! Det är nån anticeptisk grej i Helosan så förutom att man blir helt otorr så får man dessutom babymjuk och fin hy. Win-win!

emma sofie w sa...

Annars säger jag olja. Olivolja, mandelolja eller annan valfri olja som passar.

Anonym sa...

Locobase Repair, använder jag till mina extremt torra händer, helt oparfymerad. Fantastisk!

Anonym sa...

Locobase Repair, använder jag till mina extremt torra händer, helt oparfymerad. Fantastisk!

Christel sa...

Jag använder Maria Åkerbergs produkter och de är helt G-U-D-O-M-L-I-G-A. Jojobaolja, face dream och face balm. Jag lovar att du inte kommer vara ett enda dugg snustorr efter det. Ekologiskt och giftfritt.

Omomigen sa...

Linn: Marinerad i Helosan nu. Mycket mjuk och med ett lätt antiseptiskt doftande moln kring mig.

Emma Sofie W:Just ja, jojobaolja är ju ungefär det bästa som finns, har glömt det. Köpte aprikoskärnolja sist pga Jojoba slut och den var så jäkla dålig att jag helt släppte olja.

Anonym: Tack!

Christel: Ska genast googla, tack!