fredag 25 oktober 2013

Åh

Nämnde jag att alla andra i hela världen minst laddar för Jay-Z under tiden? Och var på Lil' Wayne igår medan jag satt på St Görans akut och gjorde EKG?*

Det är mig inte ett dugg främmande att vara rakt igenom bitter för det faktiskt.

* Jag mår fint, tackar som frågar. Men träna inte när ni är förkylda va? Och när ni tror ni är friska, vänta lite till.

Friday gone wild

Sitter i exakt detta nu och försöker klicka hem ett helt nytt kök inklusive golv och vitvaror från sammanlagt 4 olika inköpsställen. Jag har ca noll aning om hur sånt här fungerar och minst en tumme i varje handflata.

Det kan bli lite hur som helst det här, det kan det verkligen.

/Villa Villerkulla

torsdag 24 oktober 2013

Puss?

Jag vet inte hur jag ens hamnade i sitsen som brandskyddsansvarig i min bostadsrättsförening. Än mindre känner jag kärlek för att jag precis avslutade samtalet med brandskyddsinspektören med ett hurtigt "puss!" nu när han ringde och var lite sen och jag har klivit upp svintidigt för att möta honom och nu sitter och stampar i köket fix och färdig. Puss? 

Det vore bra att börja snitta lite fler sömntimmar på vardagarna, det vore det ju.

onsdag 16 oktober 2013

Mm..knäckebröd

Jag var på partaj i lördags. Den typen av partaj när man sitter vid dukat bord vid sju, blinkar till och inser att klockan är halv fem på morgonen och man just har varit lite på toppen av en mänsklig pyramid på ett dansgolv på en hembygdsgård (?) i Hällekis. Och har druckit rätt himla många gin och tonics. Det var inget jättepiggt gäng vid frukosten dan efter, det var det inte. Så jag gjorde såklart det enda raka och ställde väckarklockan på 03.00 söndag natt och tog första flyget till Barcelona på måndag morgon. Det var jobb, men rätt kul det med. Nu är jag hemma och känner mig exakt som man gör efter en femdygnsdiet av sprit, vin, vitt bröd och ost. Sällan har en knäckebrödsmacka varit en så ljuvlig middagsupplevelse. Känner på mig att även min säng kommer visa upp nya nivåer av ljuvlighet alldeles, alldeles strax.